Kako je dobro biti influenser... Zahvaljujući modernim tehnologijama

Kako je dobro biti influenser… zahvaljujući tehnologiji (2018)

Uncategorized

Novembar 2018: U današnjem svetu više niko nije anoniman. Svi su oni poznate ličnosti. Ako neko želi da uspe u javnom svetu, ne mora samo da se bavi pevanjem, glumom ili sportom. Zahvaljujući internetu je danas moguće biti influenser. Međutim, pre masovnog razvoja interneta i nije sve išlo tako glatko…

Kako se funkcionisalo u vreme dok nije bilo interneta? Jednostavno, preko televizije. Ali, ulazak nekog budućeg talenta na tzv. „veliku televiziju” je bio zaista komplikovan proces – neki su se prijavljivali sami za učešće u takvim emisijama, neke je za pojavljivanje u toj emisiji preporučivao neko kompetentan. Onaj ko se već na prvom pojavljivanju istakao kao zanimljiv, dobio je priliku da potpiše tzv. „ugovor snova” koji mu je omogućio dugotrajnu karijeru.


Kako je dobro biti influencer... zahvaljujući tehnologiji (2018)

Danas, u vreme interneta, to više nije takav slučaj. Po svojoj nadmoćnosti je internet polako premašio televiziju zahvaljujući tome što su današnje javne ličnosti afirmisane preko interneta svoj put do publike našle reklamiranjem u grupama na društvenim mrežama i – publika je kucanjem ključnih reči za gledanost tog videa uspela da prepozna rad tog influensera. Upravo zato se influenseri danas ubrajaju i u javne ličnosti.


Za razliku od estradnih zvezda, koje u prvi plan stavljaju samo skandale, influenseri u prvi plan stavljaju kulturne osobine, baš kao što su to nekada radile javne ličnosti pre pojave brojnih tabloidnih medija. Zašto? Zato što su se prave vrednosti danas izgubile, a oni nas upravo podsećaju na to da prave ljudske i kulturne vrednosti i danas žive.


Upravo zbog toga je portal milenial.eu mesto koje okuplja ljude koji su do slave došli isključivo radom i trudom, i pored toga što predstavlja mesto za druženje, predstavlja i mesto za reklamiranje brendova za koje su influenseri zainteresovani zato što bez reklame nema ni dobre primećenosti rada tog influensera, bilo da je na početku rada ili na vrhuncu slave. Ako želite dobru primećenost, obavezno se registrujte na ovaj portal, nećete zažaliti!


Tekst napisao: RetroPressAdria

(RetroPressAdria, 1. novembar 2018.)

Saznajte i...

Please follow and like us:
error0

1 thought on “Kako je dobro biti influenser… zahvaljujući tehnologiji (2018)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *